Central Park

Alweer de laatste ochtend.

Jennifer en Berry wilden graag nog naar The Brooklyn Bridge, omdat zij daar nog niet geweest waren. Ruud en ik hadden meer zin om de ochtend rustig door te brengen, dus zijn we deze laatste ochtend niet samen op stap gegaan.

Het was prachtig mooi weer en daarom besloten we na een heerlijk pannenkoeken en eieren met bacon ontbijt een wandeling te gaan maken in Central Park.

Vanaf mijn eerste stappen in dit park de eerste dag hier in New York, was ik al verliefd en deze morgen werd mij steeds meer duidelijk waarom.

Wat een heerlijk park om in te wandelen, nu met het zonnetje erbij en een lekkere temperatuur was het helemaal super!

Het was druk in het park,  fietsers,  joggers (daar zijn ze hier gek op), veel wandelaars, lopers die bezig waren met de Pink Ribbon Walk, maar ook heel veel mensen die aan het sporten waren. Kinderen met hun voetbalclubs, maar ook vaders die met hun zonen stonden te softballen.

Wij zijn het park vlak achter ons hotel bij The Pool and Waterfall aan Central Park West binnen gelopen en langs het Jackie Onassis Resevoir afgezakt naar beneden.

We hebben heel veel plekjes gezien, waaronder ook The Loeb Boathouse. Zelf zijn we maar niet in een bootje gestapt.

 

Naast The Lake zoals dit stukje water heet, staat de Bethesda Fountain.

Uiteindelijk zijn we bij Culombus Circle het park weer uitgegaan na 2 en half uur heerlijk gewandeld te hebben. We hadden om 1 uur afgesproken dus we moesten met de metro terug naar het hotel . 

Om 3 uur werden we weer op het vliegveld verwacht, omdat ons vliegtuig om 6 uur vertrok . Onze trip naar New York was helaas voorbij.

 

Ik heb misschien niet mijn mooiste foto’s gemaakt in New York. 

Maar ……… dat komt vooral om dat ik zo ontzettend genoten heb van deze stad. Ik heb zoveel willen zien en heb ook heel veel gezien. Maar het meeste wat ik gezien heb, heb ik echt gezien.

Dus niet door de zoeker van mijn camera!

De stad overviel mij zo dat ik soms vergat om een foto te maken en daarom zijn de meeste foto’s die ik gemaakt heb even snel gedaan (dus zonder eerst alle instellingen te checken en zo).

De eerste dagen viel het weer wat tegen waardoor de foto’s al snel wat saai worden.  Gelukkig hebben we later ook zon gekregen. 

Ook heb ik foto’s gemaakt met mijn telefoon om ze gelijk met thuis te kunnen delen via Facebook. Ook Ruud heeft foto’s gemaakt met zijn toestel. Al deze foto’s bij elkaar heb ik gebruikt voor de blogs over onze trip naar The Big Appel.

 Nu ga ik de  foto’s en de foto’s die Berry gemaakt heeft, want die had er meer als mij 🙂 gebruiken om een mooi album te maken. Daar ga ik even flink mijn best op doen, zodat we een mooie herinnering hebben aan deze geweldige stad!!

Het was echt SUPER!!!

En wat wil je dan nog meer als je bij thuis komst je eigen Starbucks hebt.

 

 

 

 


Met echte Hollandse appeltaart …..
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s